Jalan-jalan Sephora Nu Sentral

Last week, mak datang Shah Alam. Rancangan nye nak pegi umah sepupu dia dan pakcik but end up pergi umah sepupu dan shopping. mihmihmih.

Asalnya mak try pakai my lipliner, brand elianto je then waktu nak balik dari rumah sepupu dia, Mak Ngah Rehan propose beli barang-barang kat Sephora. Iols ngantuk gila dah time tu tapi sebab mak n Mak Ngah cam semangat nak beli barang, Iols pon layan. hehe. Naik LRT je pegi Sephora kat Nu Sentral. ** baru tahu ada Nu Sentral kat KL Central, baru bukak i guess**

Eskulator menuju Nu Sentral
Mak dengan seporah. hehe


cuci mata. Adehhh...seducing
Barang mak




Barang Iols

So basically, best shopping kat Sephora. Kitorang try almost barang-barang tester before wat decision. Yang best nya tiada gangguan daripada promoter kat situ nak sebok-sebok tanya weols cari apa or recommend apa-apa. Mak finally puas hati beli eyeliner, lip liner and lip moisturizer brand Sephora seperti gambar di atas dan pelembab muka brand Peter Thomas. Rasa cam kulit gebus katanya bila try tester terus dia jatuh cinta. Overall my mum puas hati shopping kat sini lagipun dia happy ada geng.

Iols beli satu sahaja lip gloss from NYX tu atas recommendation Mak Ngah Rehan. But it worth, RM26 only =) dan lepas tu grab Victoria Secret 1 set.  Victoria Secret dekat dalam Nu Sentral jugak. Kebanyakan kedai dalam tu belum bukak and I believe kalau semua dah bukak KL Central will be one of tumpuan orang untuk shopping. hehe.
Anyway, perfume perfume tu beli dalam bulan 5 and I love sangat bau Midnight Fantasy yang macam bunga-bunga and CK AQua, Eternity and Euphoria. Obsession macam bau lelaki sikit so x berapa minat. Sekarang still tengah habiskan Marc Jacob and Hugo Boss Nuit yang dihadiahkan oleh bos dan konsultan.^^


Lepas bayar, sebab mak shopping almost RM500,  Sephora ada bagi tester kat atas dan saya sangat jatuh cinta dengan shampoo from Percy and Reed, SANGAT WANGI DAN LEMBUT!!! and it seduce me. hehe kebetulan memang tengah cari shampoo lain sebab dah boring pakai shampoo elianto.

So Percy and Reed is my wishlist =)

Just sharing Sephora best seller Naked 3 from Urban Decay, I think I love it too cause warna soft je <3


Okay babai!

2 comments:

  1. Dekat sephora nu sentral ada nyx ye? Nak pergilah hehehe tq ye for the info :-D

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)