Delhi -Agra 4 Hari =)

DAY 1 - KLIA - DELHI INTERNATIONAL AIRPORT

Hai, kali ini baru berkesempatan untuk update trip ke India. Kali ni pergi dengan Company =) Okay, time ni selepas handle tiga event di Melaka, terus bergegas balik Shah Alam dan terus ke Airport. Nasib baik dah standby luggage siap siap jadi tak kelam kabut sangat. Tiba di Delhi jam 9.25pm setelah almost 6 jam dalam Malindo Air^^,


Sepatutnya KL -Delhi tapi tak ingat pic letak kat ne =D

DAY 2 : CHECK OUT, dari Delhi pergi Agra

Hari kedua, bermula lah trip di India dengan erti yang sebenarnya but to be honest, iols tak tahu sangat India ni. Bila pergi by group, orang bawak kita ikut je so bila da balik Malaysia baru sedar yang tak ingat nama-nama tempat kat sana. Thats why I love to survive sendiri. Bila survive sendiri baru terer selok belok peta kan. hehe.

Sarapan dulu kat hotel. Namaste!

Dengan isteri bos bos

On the way to Agra

Lunch di Jaypee Hotel

Bilik kami. Jaypee ni semua lebih kurang je bilik nya

Jalan ke arah Taj Mahal. Paneh!

Pintu gerbang masuk Taj Mahal

Nampak awak dah. Eksaited kemain

Depan Taj Mahal, jarak jauh

Jarak dekat, panas time ni. Mata tak mampu celik

Belakang Taj Mahal, Jumna River tak silap.

Depan Taj Mahal, background pintu gerbang tadi
 Lepas Taj Mahal, jalan-jalan ke Red Fort


Next, Red Fort

Capture by my bos. 




 DAY 3: AGRA- NEW DELHI

Sarapan pun dengan buah buahan =)

Check out Hotel, kene scan cam kat Airport.

Suasana balik New Delhi

Singgah di Jama Masjid

Encik bos ambil wudhu di kolah

Labuhkan pakaian bila memasuki Masjid

to be continue

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)