Ucapan terlewat

Lambat namun tak terlewat lagi untuk saya ucapkan Selamat Hari Raye kepada kawan-kawan, keluarga serta seluruh umat Islam di dunia ini. Cewah!

*feeling jap update belog sambil dengar suara sendiri nyanyi*

Balik umah 6hb pagi-pagi with adek nina. Best sangat jalan tak jem time tu. so drive dalam masa 3 jam setengah da sampai Johor dari Shah Alam. Mak bising tanya speed berapa time tu.

err..paling tinggi 140km/j je mak sebab tak jem. hihihi.

kuih muih saya susun atas meja

penat mengemas. abaikan almari tu. hihi

Raya kali ni kira lengkap gak la sebab adik yang study kat Indon dah abes belajar. Now tengah tunggu placement ;)

1Syawal

Tema tahun ni kata nye purple. So mak pun gigih beli jubah pepel gak. Adik yang lelaki beli purple tapi macam pepel berry. Nina lari warna sebab akak dia ni tak jumpa baju pepel sesuai untuk Nina.

1st raya g smayang raya then kitorang pegi Kota Tinggi, jalan-jalan then balik umah ;)

My outfit from Thepoplook. Happily makan kek. yeay!
mum with Dr Imran to be. ahaks

2Syawal tak pergi mana-mana sebab rest kak rumah.

3Syawal

Jalan-jalan pergi hutan lipur. ahaha ^^



love it. rumah atas air <3

kamera phone. pic tak berapa nak awesome


Last but not least, 5 Syawal kat Kedah sebab ada kenduri sepupu and hantar adek nina balik Kolej  =)

 
memperingati yang tiada
with lovely paksu kecik

Lastly drive balik Shah Alam dan jem melanda. Dari 5 jam jadi 8 jam baru sampai Shah Alam.

Moga-moga ada kesempatan lagi untuk next Ramadhan dan Syawal.


Love,
Xana Hanami

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)