Pendaftaran Sukarelawan Shopping Raya-Projek Iqra'

Hari ni nampak lecturer post gambar ini


Rupa-rupanya ada 1 projek sempena Aidilfitri  sebagai salah satu cara untuk kita memberi sumbangan kepada anak-anak yatim serta berkongsi kemeriahan Ramadhan ini bersama mereka.  Salah satunya adalah shopping raya. Ehem. Saya pun da shopping sikit-sikit walaupun belum puasa. haha.

Okay. Ada 3 cara bagaimana kita boleh melibatkan diri dalam Program Projek Iqra'.

1. Menaja seorang anak dengan nilai tajaan RM188 seorang

2. Tawarkan diri untuk menyertai Konvoi Shopping Raya di 4 lokasi.

3. Sama-sama menyebarkan tentang Program ini.

Jadi saya dah buat nombor 2 dan dah mohon untuk nombor 3! Harap-harap takde apa-apa last minit event on 27 Julai 2013 nanti. Saya pilih lokasi di area Puchong sebab berhampiran dengan Shah Alam dimana tempat saya tinggal. Dah lama nak join Program macamni cuma tak berkesempatan. Oh ya, yang akan join saya nanti untuk jadi co-pilot adalah junior waktu dekat asrama dulu. Lina namanya, almost 10 years berkawan =D

Jadi untuk mengetahui tentang Program ini dengan lebih lanjut, boleh klik di PROJEK IQRA.

Sesiapa yang berminat nak daftar untuk join konvoi shopping raya, boleh klik sini SUKARELAWAN SHOPPING RAYA

Jumpa kat sana =) 
2. Menawarkan diri dan pasangan/kawan untuk menyertai konvoi Shopping Raya di 4 lokasi tersebut pada tarikh yang akan dimaklumkam dibawah. - See more at: http://www.projekiqra.com/projek-shopping-raya-2013-2/#sthash.QhDehvoj.dpuf
2. Menawarkan diri dan pasangan/kawan untuk menyertai konvoi Shopping Raya di 4 lokasi tersebut pada tarikh yang akan dimaklumkam dibawah.
3. Menyebarkan informasi projek ini supaya lebih ramai orang mengetahuinya. - See more at: http://www.projekiqra.com/projek-shopping-raya-2013-2/#sthash.QhDehvoj.dpuf

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)