hujung minggu lagi =)

Yeay, dah nak menghampiri hujung minggu. Cant wait! Tomorrow will be jalan-jalan to Melaka and then going back to Johor sempena hantar barang my brother yang baru balik dari Indon. Congrate again because berjaya menamatkan pengajian Medic selama 5 tahun 7 bulan di Indonesia dengan tajaan JPA. Hihi.

Congrate! 

sorang sorang nye adek lelaki

okay, tak sabar, tomorrow nak jalan-jalan but actually misi utama adalah nak makan asam pedas malam-malam kat Asam Pedas Kota Laksamana. Keep asking my friend how to diet but what to do, saya suka makanan. haha. Oh ya, tadi booking hotel murah kat Asiaroom yang berdekatan dengan Dataran Pahlawan (harap-harap jangan gatal shopping pulak nanti), selalunya book dekat web lain, harap-harap okay la bilik nya. Rasa nya hotel baru =)

Thank encik google.


nak tepek jugak muka saya waktu jalan-jalan pegi carik makanan hari tu

with adek nina n bestie, GG

Sekarang ni kuat sangat shopping online, jadi untuk menghindarkan diri dari beli baju baju and tudung, dapat-dapat gaji je terus simpan dalam buku ASB dan beli ini, di bawah ini. Sementelah orang kata harga tengah murah, terus sambar walaupun x murah mana pon. okay sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma, saya nak puasa dari membeli apa-apa online dah lepas ni. Tapi masih menunggu ade baju yang nak sampai esok. muahaha.

New love =b

Okay thats all for now. lagi setengah jam nak balik kije. mih mih mih

2 comments:

Leave Cop Jari (,^^)