Cerita The Tower : Awesome

Semalam bosan, teringin pulak rasa nak makan pop corn. So sebelum keluar usha-usha dulu cerita apa yang best di pawagam sekarang. Tanya adik, dia suggest cerita The Last Stand, Mama. Room Mate pulak suggest cerita The Impossible (Cerita tentang tsunami). After google google trailer, I found this 


you tube 



Lepas tu, apa lagi. booking online TGV bagi mengelakkan kekecewaan tak dapat tiket. First time layan cerita Korea kat Cinema and this movie is AWESOME. 90% jalan cerita yang mendebarkan dan ada lah unsur-unsur love, sacrifice and survive. Cerita die mula-mula sekali bermula dengan sambutan malam Krismas dan selepas tu terjadi la peristiwa kebakaran. Worth seeing.

Kalau boleh nak bagi 5 bintang tapi sebab kat sekolah dulu cikgu cakap if karangan sangat baik pun takleh bagi 100% so saya bagi 4.5 per 5 =) Sapa sapa yang rasa nak tengok movie tapi tak tahu nak tengok cite apa, leh la tengok cerita ni.

Well, fall in love dengan bomba (orang baru) sebab cutee. Lebiu. muax!


2 comments:

  1. hari tu ada orang review cerita ni. macam best. tapi tak pe, tunggu download je lah kot. hehee

    ReplyDelete
  2. ct kektus . memang best sgt2 =)

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)