RESIDENT EVIL RETRIBUTION : REVIEW

Last week, sempena cuti yang panjang campur sengsorang di rumah, saya jalan jalan pergi tengok wayang bersama Mira, kawan waktu dekat Maybank dulu. Kami tengok cerita :


Okay, untuk orang yang tak layan game ni, saya bagi 4.5/5. Sebab memang tak expect apa-apa. So layan je la, lagipun best gak film action dari awal sampai nak abis still dok berlawan lawan Tapi untuk Mira yang memang layan game die kasik 3.5/5. Kalau nak banding dengan Expendable 2 tak tau nak cakap mana lagi best sebab Expendable 2 pun puas hati tengok.

Ada Wong, suka tengok die, cute
Jalan cerita dari awal adalah si Alice melarikan diri dari Group Umbrella, ada lah kawan kawan yang tolong, berlawan dengan virus, dengan manusia manusia.

Monster.

Okay, pergi tengok sendiri. Oh ya, waktu saya beli tiket, sangat lah banyak seat, tak abis pon. Selalu jangan harap nak dapat tiket untuk cerita top top dekat Sunway Pyramid nih.  Rahsianya? Online booking lorh, apa lagi. Nah booking TGV =)








2 comments:

Leave Cop Jari (,^^)