Review Step Up Revolution

Semalam pergi tengok Step Up Revolution, kebetulan malam semalam tayangan pertama dah keluar, so redah jem petang petang ke The Curve Damansara. Bukan sanggup sangat nak redah tapi dah dapat tiket free dari Imart, so redah jugak. Along Lin (sepupu) pun dapat tiket free, jadi semalam kami pergi berempat.

 

Okay, advertisement pun dah nampak sexy disitu, jadi kepada sesiapa yang tak suka atau tak boleh terima cerita yang sexy sexy dinasihatkan jangan pergi tengok (patutnye cerita ni 18 sx). Tapi takde lah teruk macam piranha 3DD tu.


tiket free from imart, along lin with izeean.

hero and heroin, ensem n cantik



So overall, saya kasik 4.7 per 5 bintang. Sebab jalan cerita menarik, gambar pon okay. Tarian tarian kreatif dan agak banyak show yang mereka buat. Kira puas hatilah redah jem and bukak puasa kat mcD. Potong markah sikit untuk keseksian. 

okay ni official trailer ;)



So taknak cerita banyak banyak, sapa yang suka tengok dance, macam step up, street dance, boleh try tengok step up revolution ;)

4 comments:

  1. hahaha..kalau tak seksi, mesti dh dapat markah penuh .

    ReplyDelete
  2. aah cik rongoks..cite nye seksi.hehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah miss lagi tengok step up ne..tak sabar nak tgk step up revolution ngan street dance 2..huhu

    ReplyDelete
  4. aah...mmg best utk org yang minat ;)

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)