YB burger ;)

malam tadik pegi makan Yazid Burger, kat seksyen 7, Shah Alam. Selama ni dengar je, tak penah rasa teringin pon. Tapi tiba tiba rasa nak makan. hehe.

Sedap woh, penuh perot

ni pesbuk kalau nak like Burger YB

So malam semalam kitorang makan 4 orang. Ambik yang 500gram, daging blackpaper, tambah cheese pastu roti kitorang amek yang wholemeal. Kenyang. Harga burger kitorang rm 22, 4 orang makan. Berbaloi dengan saiz dan rasa serta kekenyangan. Waktu pergi tu memang macam ramai gak dok menunggu so me and my friend tunggu dalam setengah jam gak la. Kitorang pegi hari rabu. Maybe kalau weekend lagi ramai kot. Hehe. So, bukan senang nak puji makanan tu sedap, but I give 5 star and recommended.

ni menu, tapi yang set tu lepas raya



perbandingan size burger dan size pipi


Lokasi memang area belakang unisel, naik lagi, jumpa hakim lama..Terus lagi, akan nampak restoren Bisik bisik dan mee ketam. Haa, cari parking pastu restoren dia dekat belakang deretan mee ketam dan bisik bisik tadik. Ada nasi arab juga kat situ.

Selamat mencuba!

p/s : klik churp churp kat atas tu eh? ehee

4 comments:

  1. da pernah pegi 3 x.... 1st mmg sedap giler... rase nk makan lagi... pegi kali ke2 rase da kurang service mmg out lah... lain yg dipesan lain yg dpt... kali ke3 yg bungkus sedap yg makan punye... hadoi!! cukuplah x mo pegi dah.

    ReplyDelete
  2. hajar : la ye ke...i baru g 1st time...hehe

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)