bestnya main churp churp

klik untuk tumbesaran


Haha, da lama main churp churp ni tapi tahun lepas stop kejap sebab malas. Tapi sebab tiba tiba ada kerja yang banyak free time untuk online, tetiba rasa nak start semula. Harap harap ada cash out one day =). Kat atas ni print skrin tahun ni sebab baru start semula. Sebelum tu dah ada dah earning sikit.

Sapa yang dah ada cash out, story mory la sikit. Hehe.

Bloggers yang belum sign up tu, dijemput sign up. Cara mudah je, promote promote, orang klik, masuk la beberapa sen dalam churp churp akaun kita. Kena tunggu da RM 100 baru boleh cash out. Tak salah pun cuba, free je kan daftar. ^^

Cepat la sikit churp churp ni beranakkan 20sen untuk saya. Yang da join rajin rajin klik yang bergerak gerak kat atas tu ye =)

nak join? klik sini,lepas tu masukkan email dan sign up ya! : churpchurp Xana

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)