kamar kecil

Selalu berangan nak ada bilik macam hotel. Selalu keje hotel atau belajar hotel, harap one day boleh dapat
bilik cam hotel. By the way, tak boleh tido, 11.30 jap g saya tido ya! Anyway di bawah ini adalah bilik saya
( bilik sewa je uols, duduk soang2, takmo kongsi, demand!)

Apa yang aku suka, bilik aku tingkat 14, cantik view malam malam. Ala ala hill view gitew. Sekarang ni pasang lilin aromatherapy bau apple. Air wick pulak bau lavender. Hah, campur jadi bau apa? Frame di bawah adalah gambar konvo diploma with mak yang garang. Sekadar pemerhati lalu gambar okay la kan. Mak pun jauh. hehe 


versi terang, ada laptop tu yang sepah sepah

versi pasang lilin, tu pokka dot langsir aku


I love my room. Walaupun bilik sewa, tempat ni best, senang nak g kerja. Rumah pon fully furnish. Mind your own business housemate tapi masih bertegur sapa. So okay lah.

Thank you to my bestie coz selalu datang tido ngan aku, tak lupa kepada diyana yang tolong pasang rak aku dan kadang kadang menempek juga bawah toto baru aku..hehe.

Okey, my big bear mish me. Good nyte uols.

Dari sudut kamar kecil itu, selalu ada kisah hati yang tersembunyi. Terpendam dalam, dalam sudut paling dalam. Buat sahabat malam, peneman mimpi, pengubat sepi. 




No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)