Happy besday to me =)

Happy besday to me. Ada yang kata, happy besday xana, happy besday Melati, atau, happy besday gemox.. well memang gemox dah pon =)


Okay thank untuk pihak pihak terlibat yang buat suprise. I love chocolate indulgence and thank for nice treat from all the person near me now. Kek BESAR sangat, dlm peti ais ada lagi half =) 


And, macam tahu tahu je saya paling malas beli purse =) Then tiba tiba dapat hadiah purse. mungkin maksod tersirat nya nak suro simpan duit banyak banyak ye? 

Thank a lot...I love this purse so much and most important, warna HIJAU =)


bawah ni picta new year celebration dengan mak and adik nina. gambar agak hodoh sebab tak cukup tido. mata pon sembab. lantak lah kan =D thank mak belanja blackforest cheese. tak kasik mak beli besar2, takot muak =D


Malam tahun baru, g jalan jalan tengok mercun dengan mak. Love u mummy =)


azam baru ku? TIADA. Sebab hari hari sebelum tido akan fikir tentang kehidupan, dengar lagu dan tidur dengan keazaman baru =P Mish u erica, rabecca, ayah, mak , mummy and gemox =)





No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)