: happy besday ayah :

Tak dapat cutey, tapi still nak balik rumah ayah, rindu sama si gedix Erica, also rabecca yang baru nak masuk 3 bulan. Pening coz ayah mintak hadiah besday, tak reti nak beli barang laki ni. hehe.

Last last mintak pendapat sorang kawan laki, katanya  belik la perfume Polo Blue,  tapi kawan yang lain pulak cakap, jangan jangan, mana tahu ayah tak suka bau tu =D

Pusing shopping sorang sorang, last last beli set belt + wallet Polo untuk ayah :

[ sorry hadiah simple daddy ]


Pastu main main game dengan erica, pas ayah belanja mamam kat cafe santai =) will mich u erica, esok kakak nak balik dah, kakak tak cuti raya cina. Erica tetap nak amek gambar korek idong =D



Sweet dream uollsss. Nanti nak carik hadiah untuk adek nina pulak, besday dia 28 January <3





No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)