: perempuan :


Kemas kemas barang make up. Dasar pompuan muka macam tepung gomak. Aiseh, tu kat atas tu semua barang barang yang dibeli tapi tak guna lagi. Stock lama masih banyak, beli lagi yang baru, kenapa? Memangla, gugurl kan ada 9 nafsu. haha =D

Actually, bila keluar takdela hot pon. Lebih kepada natural beauty katanya ala ala maya karin dalam cerita ombak rindu. Dok kemas kemas baru terasa diri tamak, tapi tak mengapa, bagi gugurl, shopping itu terapi yang mujarab. Haha.

Apa aku merepek? Make up dok bersepai lagi atas karpet. Dengan almari lagi penuh barang barang pompuan. Manalah mak aku tak bising. MEMBAZIAQ katanya dengan loghat utara . Tapi tetap tak peduli. 

....Tu dia pompuan....

barang saya sorang


selamat malam =)

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)