main jawab jawab soklan

Lame da tak main join join segmen, di kesempatan yang ade, aku join la segmen ni setelah di tag oleh, syikin.



1. Blog siapa yang pasti anda check it out setiap hari?

Aku selalu suke sangat baca belog Zack, tapi dia jarang sangat update, tapi sekali update mmg meletop. (^^,)

2. Study or working yang anda prefer?

Dua dua best, tapi kalo boleh nak study macam darjah satu dulu je lah..

3. Kalau date dengan bf/gf, tempat mana yang wajib dituju.

Wayang kot, sebab boleh duduk, malas bergerak.. haha ^^

4. Siapa yang bayar makan, u or bf/gf? Atau cabut tanpa bayar?

Aha, nais question. Untuk si dia yang latest, aku tak penah berpeluang nak bayar makanan kitorang =D

5. Kalau rasa stress, What u will do, p lempang mereka di jalanan ataw beristigfar sepanjang jalan ke masjid

tido or dengar lagu ataw tengok cite korea..hik2

6. Anda setuju kalau orang kata muka anda iras Lisa Surihani?

tak setuju, setakat ni orang kata muka saya macam Fazura atau Angelina Jolie..wakaka=P

7. Time karaoke, anda rasa suara anda versi artis mana?

Versi katak puru hilang suara.

8. Time spm, subject mana yang paling feveret sampai tak sanggup ponteng kelas?

Add math sebab selalu failed, percubaan pon tetap fail. haha

9. Apa pendapat anda tentang pemuda pemudi sekarang yang gemar pakai contact lense besarkan mata? Gorgeous? Korean Look?

Depend pada mata si pemakai, kalau cantik cantik la, kalo hodoh better takyah pakai.

10. Berapa ramai anak yang anda idam bila kawen nanti?

Dua,atau tiga saja =)

11. Anda fikir senang ke nak buat soalan seikhlas ati ni? jawabbb..

Untuk orang pemalas cam aku, takde makna nak buat..hihi

Tag 11 orang si cantik dan hensem

syikin [ tag u back]















No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)