Dating esok

busy dan busy. busy tido, busy makan, busy online.


orang pun kata saya makin sihat, secara tersirat nya mesti makin gemok. yes! dulu siap bercadang nak minum susu weight gain, sekarang tak perlu beli pon, tiba tiba da gemok sendiri.

Okay, lepas ni bus lagi, amek adik yang balik Malaysia, jemput mak yang baru abis bercuti kat Turky, then saya pulak pergi bercuti kat Penang. Actually Penang tu kampung sendiri tapi kalau tanya pasal Penang, memang zero knowledge about that state =D

By the way, esok ada dating dengan Edward. 

Jumpa esok malam. Lama dah saya tunggu awak.



something worth having is something worth waiting for <3


No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)