si gadis


Hingga suatu malam, aku lihat kamu yang selama ini  disitu,
LAin dari lampu yang lain,
 bukAn untuk dibeli, bukan untuk dibawa pulang..
Aku mahu capai tapi tidak sampai..
Tinggi, teguh, silau nya hebat si lampu jalan ;)
09.10.11


Si gadis, sorry, I tertido lepas balik dari bayar duit konvo. Siap makan, tengok tv, teros tertido. You call pon I sedar tapi I tido semula..haha. Sekarang I terjaga, rasa nak update belog, then pasni I tido semula okay ;)

Haha, I tahu you stalker belog I everyday kan, so I update ni supaya esok pagi you boleh baca sebelum buat kerja. Anyway, tengah makan buah epal hijau yang you belikan ni, banyak lagi tu, nanti you datang, kita makan sama sama. 

betol ?
Okey, good night. Thank sebab buat I rasa tak sorang sorang lagi walaupun I sorang sorang kat sini  ;) oh ya, nanti dengar lagu ini  Ku ukir indah namamu.


p/s : ku akan selalu dalam mimpimu, menemani tidurmu 

1 comment:

Leave Cop Jari (,^^)