: esok konvo :

At my uncle house, waiting for mama and adik. They come to my convo tomorrow. My dad and auntie not coming because they going back to Alor Setar. Auntie nak beranak adik baru dah bulan Nov ni ;)
Anyway, beratur 3 jam tadik untuk dapatkan jubah sehelai itu. Mintak saiz S tukang jaga tu tanak bagi...Beza 2 cm je kot tinggi guwa dengan minah zila. Zila dapat size S pulak...

Well, layan je la, jubah memang ditakdirkan besar kan

Thank tempat kerja sebab bagi cuti. Cuti dari deepavali sampai Ahad nanti. Boleh la balik JB. 
Raya haji pun cuti tapi plan nak kerja jugak coz hari minggu takde buat pape. Mama pon dah nak terbang pergi Turkey on Nov.

Okay, alyya si sepupu umur 8 tahun ni nyebok pulak. Ada ke patot dia potong rambut depan dia sampai kontot. 

Okay gonna go, selamat bekerja untuk kawan kawan tempat kerja

Last day si cek pah kerja. slamat sambung study kawan ;)



No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)