Tintong

Boring, miss all my gugurl 
[ memang selalu pentingkan perempuan even ada orang memang yakin aku sonsang. aha, tanak jawab apa apa]

to si gemox yang bawakkan rojak and makanan semalam, thank ya. Nak datang lagi tonite tapi saya tak benarkan, saya tetap ingat awak tu pompuan, bahaya merempit tahu? ;)

Benci la dengan FB baru. Tah pape.

Baru pas call girl yang mintak pendapat tentang cane nak tinggal dia?  
So, dia dah okay now, dah habis belajar, dan akan konvo pada Oct juga just like me
Well, aku kagum dengan orang orang yang dapat masuk U.M macam that girl
Aha, kalau baca ni, awak mesti tau kan sebab saya baru pas call awak ;)
Wish you luck dalam dunia kerja pas ni (,^^)

Hari khamis hari yang tintong selepas kepenatan kerja 4 hari. Sekarang rasa nak tido je, even si gemox call pun bercakap macam tak berdaya [ sorry ].

Teringat tengok hantu bonceng. Ada yang tak suka, tapi aku suka je, leh la buat stok gelak gelak.
Well, hari ni akak akak tempat kerja aku dapat bonus, best nya doang da keje lama sampai leh dapat until 6 month salary.
Anyway, berbaloi la kan dengan berkat sabar mereka.


Kalau orang tanya aku, mana best belajar and study, aku pun takde jawapan.
Time belajar aku kene buat kerja assignment atau buat proposal untuk apa apa event, time kerja pun aku kene belajar tingkatkan pengetahuan tentang produk ;) well, that is life. 

okay la, nak makan icecream. Saya suka ice cream Nestle warna warni.

Feveret, sedap kalo campor ngan air vanila coke ;)


No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)