segmen : Blog saya best tak?



Sape nampak header Ben mesti da tahu tentang segmen segmen dia kan=)
Lame da tak join segmen, hari ni kembali lagi. Saje nak jenjalan ke blog orang dan ajak blogger2 singgah sini. Sape na join boleh tekan tambah kawan. =)

Belog saya simple simple saja. Di update bila ada kelapangan dan idea.
Jarang bercerita secara straight to the point sebab memang suka bagi stalker pening..haha^^

Komen membina dialu alukan. Sila tinggalkan di ruangan komen ataw chat box.

Okay, sila singgah tapak kaki jadi saya akan singgah ke "rumah hati" kamu semula (,^^)


20 comments:

  1. best kot kalo update kerap kali..haha

    ReplyDelete
  2. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  3. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. singgah dan follow awak ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  5. Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

    Salam ukhuwah, salam persahabatan.
    Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

    Ikhlas:
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  6. Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

    Salam ukhuwah, salam persahabatan.
    Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

    Ikhlas:
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  7. singgah dri segmen abg ben ..=)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  8. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  9. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow...singgah2 lah blog Qaseh yerk..

    ReplyDelete
  10. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  11. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  12. hye..selamat berkenalan..
    blog awak best..nice..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    terjah dari segmen Ben

    ReplyDelete
  13. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal...sy dari segman BA...;d..selamat berpuasa dan selamat hari raya..

    ReplyDelete
  15. Hai awak!!

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  16. hii....
    dtg terjah blog best nie....

    follow skali...

    http://sa-xi-di.blogspot.com/

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)