moga moga cemburu tak membunuh sayang

" kenapa u tak marah bila I text orang lain?"

" U hipokrit ke buat bodo je? ke u tak kesa sal I?"

" You cam tak kisah je dia post post kat wall FB I?"

" Jeles kan tanda sayang? You tak jeles?"



miss bumblebee=p



Siapa kata I tak cemburu? I memang macamni...ye, I nampak tak kisah bila you ala ala curang. Tapi takpe lah, atleast you buat depan I...Kan I da kata dulu, bila I sayang orang, I nak orang tu jadi diri dia, tak perlu cover cover depan I.

" U tak sakit ke?"

" Mestilah sakit, siapa tak sakit tengok orang yang dia sayang bila depan depan sibuk kontek kontek orang lain? Tapi u ade depan I pon da cukup...Buat apa I nak tamak...I pon tak taw berapa lama lagi kita akan leh jumpa and hangout together...As long as you here...Im happy enough."

" You tipu, entah entah you pon ramai skandal belakang I"

" Terpulanglah, tapi bila kita together, u nampak ke henset I bunyik2? takde kan....phone u je busy memanjang..haa=D Dah dah, jangan pikir bukan bukan...I sayang you tau...yela, you nampak I cam takde perasaan...Tapi sebenarnya I lagi sanggup tahan rasa bukan bukan as jealous sebab...I tanak hilang you....Biar la I sakit sebab I tau I lagi sakit bila you takde...Lagi pun, I hargai masa masa selagi DIA benarkan you dengan I masih bersama..."

Moga moga cemburu tu tak membunuh rasa sayang I dekat you. Atau rasa sayang you dekat I.

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)