: cOupLe, memang kena report ke nak g memana? :

" Eh, dengan mak saya pon saya tak report 24 jam, yang awak nak sebok2 pehal?"

" Awak ni queen control laaa, suka hati la, nak kuar dengan kawan2 pon asek nak kena bagitaw ke?"

" Awak bukan laki/bini saya, saya bebas okeee"


Dah, wat pe couple kalau rasa tanak berkomitmen ;)

p/s : penulis masih lagi kesunyian  singLe.


Untuk soalan tajuk entry ni, aku memang automatik akan jadik pereport tak berbayar kalau aku angau chenta gila gila kat orang tu. Atleast bangun pagi aku akan wish morning before pergi kerja atau kelas, bila rehat time makan aku akan sms la satu dua. Dan sebelum tido. TAPI ini kalau aku betol betol sayang. Kalau tak sayang, atau takde hati, aku takkan kapel langsung2 ( mcm sekarang) =p

Jadi korang camane pulak? haha ^^



3 comments:

  1. mcm aku plak..aku lbh suka msg dia ape yg aku buat..skurang2 nye dia tau aktiviti aku tiap2 ari..tp jgnla smpi nk gi mandi pon nk bgtau..hahha...bgtau mana2 yg penting je :)..skurang2nye dia x risau.. :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Qaseh erda : aku pon, kalo ade someone, aku mesty la nak taw sal dia=)

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)