Skandal boleh jeles tak?

Di keheningan malam, sempena free call yang diberikan oleh celcom, sepasang skandal pon bergayut penuh senyuman. Yelah, happy...sebelum tu pegi shopping dan berjalan bersama, semua indah belaka time mula mula. Sms pon start bangun tido sampai tutup mata semula. 

A: " U, u...  esok last free call ni taw, tapi takpe... Pasni I tak kesah pon kol u...kita wat super saver pulak"

B: " Huuu...okey takpe...u, bace sms"

OH, BARU PERASAN ADE SMS

 A send " ily" 

" hahaha..... gayut pun nak send sms lagik, ILYTOO "

A " u, call jap gi leh? ada orang call "

" okey kamoo"

end call

then, tetibe phone B dapat sms, A anta 

" you, u sayang I? "

" HMM... yeap, more than words, u, sape call? "

" N _ _ _ _ [ gf A] " 

" I see, good nyte u, sweet dream "

" You marah kan? "

" err, tak tak....buat pe la nak marah "

" I taw u marah, im sorry u "

[ tak reply ]


[ kalo skandal ni betol betol da da tersayang, abes tempoh free call mereka akan tetap berhubung ]

source : Facebook


Siapa penah berskandal? Biasanya saat saat skandal memang indah, especially if  partner tu SINGLE..But if dia dah berpunya, skandal selalu kena kawal emosi sebab tentu tentu orang tu da berpunya. Saya pon selalu tak paham kenapa yang berpunya leh ada skandal...Skandal pon ada dua jenis, satu yang stay sebab sayang tapi tak berusaha merampas. Satu lagi yang stay memang untuk merampas, anda tergolong dalam kategori mana? hahaha =P 

Tapi, soalan nya, kalau skandal tu jeles, tak salah kan? 

p.s : takleh nak salahkan skandal if chenta partner kita yang make effort sampai skandal tu sayang kat dia...Starting masalah tetap yang berpunya tu sebenarnye. Aku taw la sebab biasanya yang dah berpunya tu yang akan carik skandal. Selalunya time dia kenal skandal tu, dia konon2 ala ala single...What to do, moga moga masih ada yang setia. Yang merisaukan, selalunya skandal punya perangai lagi baik dari couple yang betul2 sebab skandal selalu bertahan..Rasanya ramai gak diluar sana yang sayang jugak dengan skandal mereka kan? Lalala..peace, babai (,**)


No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)