SAYA tunggu cerita ini

Sape suka novel? siapa yang suka mesti tak asing lagi dengan cerita Lagenda Budak Setan. CErita tu bila di filem kan boleh tahan cuma tak sama sangat macam novel. I expect more. Maybe tak cukup masa sebab sebenarnya cerita LBS sangat lah panjang, mungkin leh jadi lebih baik kalo wat bersiri macam Nora Elena..

Tapi siapa yang suka novel mesti tak asing lagik dengan Novel Ombak Rindu..Saya pernah menggilai Hariz yang tak wujud tu sebab novel itu. Okay. sampai dah besar ni pon saya rasa ciri ciri hariz adelah ciri ciri laki idaman saya. Tapi in real life, sapa yang sayang dengan Hariz mesty terseksa..Tapi normal la kan, kita mesty suka dengan orang yang hard to get. Pendek kata, yang tak dapat tu la kita terkedek-kedek. But In the end, Hariz memang romantik. So, memangla, orang yang hard to get akan very romantic and loyal bila jumpa orang yang dia nak.

So, untuk tahun ni, lepas da layan transformer, Harry Porter, Nora Elena,
Im waiting for, Ombak Rindu


p/s : nak hariz=D

4 comments:

  1. dah lama xbaca novel..^^
    lagipon cerita novel yg d'filem'kan akan lain skit...

    ReplyDelete
  2. hope best macam novel hihi (sume suke hariz, xana hee) :D

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)