Perempuan tak suka bila laki



Perasan hensem, contohnya, bila laki tu cakap... 
" setakat ni takde pompuan yang menarik pon" [eh, ko ensem ke?]


Berperangai lalang.
Tak reti buat keputusan, kejap nak orang tu, kejap nak orang ni, last2...orang cop player


Terlalu memaksa
Baru jadik BF da control control, contoh nya
" I nak u tukar kerja if kita kawen nanti" kalo aku, aku tinggal


Tak tepati masa
Kalau satu dua minit tu boleh la gurl nak tunggu, tapi, consider la sikit gurl punye safety bila tunggu laki 2-3jam =)


Berniat mengikis
Contohnye, pompuan baru dapat kerja, laki tu da berangan nak berhenti keje, bila tanye, dia jawab "ala, awakkan leyh tanggung saya nanti"


Suka maki maki
Asal tak puas hati je memaki, bila okay, baik la sangat2..pompuan pon sama, jangan amalkan maki2 ni =)


Call call tak berhenti henti sebab jeles
Ni related dengan kepercayaan, matanglah, takkan girl pegi kerja pon nak call tak tentu arah?


Rasanya laki pon tak suke kalo gurl ade perangai kat atas ni, jadi sama samalah memahami..Banyak lagi, tapi setakat ini untuk sekarang =)




No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)