Cinta, kadang kadang macam taik

Cinta, [ i meant cinta pada orang yang salah]




Kadang kadang macam taik.... especially cirit birit...
Nak simpan nanti sakit perut...Bila lepas nanti perot kempis...
Tapi bayangkan, sampai bila nak simpan taik yang wat sakit perut tu?


Sakit bila simpan, sakit jugak bila nak lepas..
Tapi kalau selagi di sisi terasa sakit
Belajarlah melepaskan..
Esok esok boleh makan makanan sedap sedap
Isi semula perut yang kosong tu
Bukan apa, kene berani mencuba
Sunyi hanya sebuah rasa...Hati pasti akan biasa dan gembira juga


Haha, untuk kawan yang selalu kene tinggal tepi jalan bila partner jealous atau marah,
Kalau betul betul sayang, dia akan fikir keselamatan partner dia lebih dari rasa marah tu..


Untuk kawan kawan yang partner ade skandal lain
Bagilah peluang hati kita rasa tenang 
dan disayangi oleh orang yang menghargai


Untuk kawan kawan yang smoking, atau drug sebab frust,
Chill lah, fikir untuk jadi someone yang lebih baik in future,
atleast lebih baik dr orang orang yang MENIPU anda =)


Fikirla, nak ke simpan taik cirit lama lama?
Mudarat wohh

p/s : sorry tajuk entry agak jijik=p

6 comments:

  1. simpanlah mknan dlm perot agr xmnjd taik. :)

    ReplyDelete
  2. cirit birit salah makan ke? hahaha

    ReplyDelete
  3. ermm cirit birit memg kene kasi habis btul2,,klu tk bdn yg menderita,,,huhuh,,cinta pun begitu,,,kdg2 mkanan tak sedap tu lebih baik utk kita,,,kannn

    ReplyDelete
  4. haha~sy jarang dgr org bandingkn cinta ngan cirit birit...
    tp mmg btol..klu da saket perot wat pa nak tahan2..buang jer smpi perot tu rasa ringan..so nnt bleh isi perot ngan mkanan yg lebih brkhasiat..mcm cinta..nnt bleh jumpa org yg lebih baik dr yg sblumnya..

    ReplyDelete
  5. festime dengar cinta macam taik. hahaha



    tapi betul jugak, dari buang sakit, baik buang je.

    ^^

    ReplyDelete
  6. cirit birit tak baik tuk kesihatan..ngeeeee

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)