" Bro, kasi kritik blog guwa sikit boley?"

...Join his segment, for blog comment among blogger session...


...hai hai, welcome to my comot belog....Smua yang singgah dialu alukan komen ya!
Nak kutuk tak perlu jadik anon...sEnang sikit saya nak carik dan foLow..

Kata orang, kalo kita mula sesuatu, kita kene prepare dengan akibatnya
Hope semua jangan simpan dalam hati..

Happy mengkritik..see u all again =)


P/S : Ape kata tolong klik churp churp yg gerak2 kat atas tu skali=D

Nah untuk kamu semua




19 comments:

  1. apa kata try kecilkan saiz music dumper tue ??
    mesti comel nanti tau..huhu
    nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  2. salam,blog dah cantik,nice,widget pun tak banyak.cuma bloglist terlalu panjang.apa kata buat scroll box.kat tempat saya ada tutor..btw,hepy blogging.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  3. yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma buang widget yg tak perlu, keep on blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  4. template dah cantik,,cuma nmpk mcm sempit skit je,,tulisan pun ok,,nmpk lain skit,,hehe,,neway nice blog!

    http://missina08.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  5. thank =) i will improve n terjah anda=)

    ReplyDelete
  6. nice blog..

    sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  7. rase sume da ok kot.tp tulisan tu nmpak mcm nipis sngat la..
    yg laen ok dah kot =)


    http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  8. nice blog,kemas,loading pon cpat

    http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. salam pkenalan.. dtg dr blog gegar julai. dah follow, jom follow sy jgak untuk smangat bblog :) maceh2..
    >>rizaros.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hye . blog okay .simple . sng nak loading .best

    god luck yer .http://thepainis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  11. Maya suke blog ni yang kemas..


    sangat suke ^^


    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal dan salam gegar !
    ^_^
    awak comel :)

    ReplyDelete
  13. ^^ thank, nak balas lawatan sat =)

    ReplyDelete
  14. hai dah follow sini :)

    blog cantik cuma font tak bape mesra pembaca.. tu je. peace!

    jom terjah n follow sini :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  15. haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

    simple + kemas.. loading macam lambat sikit.. tapi da OK ni..
    ,btw... happy blogging... =D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  16. shoutbox tukar shoutmix lg senang. tak susahkan pelawat. hihi.


    jom terjah cni :
    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  17. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)