: Bila mengantuk :

Bila mengantuk, sangat pelik...Even nescafe, Coffee pekat pon takkan bagi effect... Aku ingat lagi, time tu aku keje kat Genting, macam biasa banquette part timer..Sape yang tak tahu banquette tu ape...rujuk gambar kat bawah.. =) Keje nye senang je, hidang hidang orang makan, tuang air, dapat cash payment then balik keje dengan penat nye..


Gambar hiasan : banquette hall..haha



Back to that point, masa tu amat ngantuk semasa bekerja....minum nescafe, makan gula gula pun still tak boleh handle...Jadi dengan penuh kenakalan, aku naik kat toilet yang cantik...masuk dalam toilet...kunci pintu...set alarm kat handphone...letak dalam poket and krooh krooh dalam 10minit...

Tapi, kadang kadang, antara mengantuk dengan lapar mana menang? Atau macam aku, bangun sebab lapar, makan then tido semula...

Memang perempuan tak senonoh...haha ^^


p/s : dijemput follow dia kucharlana mana tahu nanti dia wat contest giveaway yang comel comel....Hasil kaitan tangan dia sangat comel belaka =)


2 comments:

Leave Cop Jari (,^^)