Ben Ashaari Tanya: Berani ke Kritik Blog aku?


Sampai kul 10 malam, nak join? meh Manje manje

Kritik je la, jujur okeyh =)

tenkiu 

7 comments:

  1. buang katak and bunga2 mlayang kat sebelah ni . sebab blog ni berat siket .

    http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. sy rasa blog ni ok ja...nice..^^

    meh kritik sy plak..

    ReplyDelete
  3. ikhlas nak kritik.. xperlu muzik sbb xsemua org suka muzik kerana mengganggu pembacaan dlm blog anda

    dah folo dan kritik blog saya kembali
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Blog berat sbb katak keropi, bunga lalang yg melayang2 dan sedikit mengganggu dgn muzik tu.

    Lagi ok kalau tukar kan cbox kepada shoutmix yang mesra pengunjung. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  5. thanx singgah komen.. =) gua rasa blog kau dah oke, cuma berat sikit je.. :D

    ReplyDelete
  6. kunjungan balas

    bloglist awak tu mcm semak je . sbb byk sgt sampai kebawah :)

    ReplyDelete
  7. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)