Persoalan makcik makcik bila saya abes belajar



Abes je exam ritu, orang tak tanye lagi dah, course ape, sem berapa, berapa pakwe, and so whatever.... Sepupu sepapat, minah minah senget sebok bertanya [walaupun result exam belom kuar lagi, insyaALLAh 17 Jun ini =) ]


Buat apa sekarang [tersiratnye keje ape],, next...


Basic salary?


Tak nak sambung belajar?


dan lain lain....


Tapi lain pulak kalau makcik makcik kawan mak saya.....mereka akan bertanya


source : google image



Anda pernah kena? well, eceli makcik... saya bukan macam makcik asek pk nak kawen kan anak..opps....kene ciLi gak karang =P




p/s : ade banyak lagi benda yang owner kene fulfill before kawen, contohnye owner page ini bercita cita mahu sambung belajar lagik =)







4 comments:

  1. hahaha standard la tu org tua.. zaman dorang baya2 kita ni dh kawen.. tu psal la dorang tny.. slalu je kena tp snyum je la..

    ReplyDelete
  2. sian uolss dengan aku - aku jugak..kekeke...

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)