: lagi website yang dah kena hack :) :

Tengah mengintai isu isu semasa kat Facebook seperti FanPage Curik curik wang Malaysia yang baru 2 hari da mencapai 45000 fan yang ditubuhkan kerana ketidak puasan Tourism Malaysia menghabiskan 1.8 juta untuk organize Fan Page Tourism Malaysia. Tapi, Fan Page Tourism Malaysia yang dimaksudkan pun da ditutup ( tak tau kenapa)  and diganti dengan yang baru iaitu Cuti Cuti Malaysia 3

Tiba tiba kawan bagi link website yang dah kene hack, yang buat saya ketawa sebab ada lagu sekali, nak cuba? kLik SINI


mahu lagi? Tour MalaysiaBiotech, Also ezi2care



p/s : harap harap result aku kuar macam biasa jumaat ni....amin

5 comments:

  1. Result dihantar melalui e-mail ;)

    http://www.adamroslan.com/?p=3439

    ReplyDelete
  2. hack website yang melibatkan kerajaan je.tak perlu hack website yang berkaitan dgn rakyat..


    KOMEN "SAMPAH" PADA ENTRY SAYA...

    ReplyDelete
  3. nasz : tu la, geng blogger pon kene hack td

    ReplyDelete
  4. katanya dh 41 website effect dari hackers ni. sasaran asal 51.

    tpi website SKMM diorg xnk serang ke?

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)