: First time tengok si kecik ni kat You Tube :

Boring dan boring, jaLan jalan kat you tube, layan video Cik Maria Elena yang giler giler, cik epal yang peramah juga video matluthfi90 dan inianwarhadi yang tak perlu nak dikenalkan lagi

Tapi, sedang jalan jalan, saya jumpa youtube budak comel yang ala ala encik matluthfi dan anwarhadi. Dia okay juga, informasi yang bagus, tapi apa yang wat saya ketawa sorang sorang adalah,


Suara die lembut dan sopan..well, keep it up adek, u make my day =) mahu tengok?


Klik ShahrinCooL

ShahrincooL : SOURCE: mr google

p/s : sorry if saya yang ketinggaLan =)






                                               



No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)