: burung :

Takde point pon, tapi nak update jugak... arrive at Johor..balik saje saje before start keje, mane tahu raya tak dapat balik..haha ^^

Oh ya, good luck untuk result master kamoo esok =) Hari ini dia bercerita die terjumpa seekor burung selepas parking kereta di negaranya, dan burung tu biar je dirinya di tangkap.. Dia cakap dengan saya, kalau bela burung, bagi burung tu makan dan paling penting biarkan burung tu terbang bebas....Dia kata, burung tu bebas nak terbang kemana mana dalam rumah dia tapi burung tu selalu masuk bilik dia...hmm, pelik rasa sebab saya rasa kat Malaysia orang bela burung dalam sangkar.

Dia tambah lagi selepas saya tanya, "what if the bird fly away?"

" As long as u feed it well and give it love, the bird will return to you even it flies far from you"

Simple je ayat, tapi saya kaitkan nya dengan kehidupan =) 

P/s  : you always being nice, and I wish all your dream will come true (,^^)

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)