: Benda kecil yang sweet bagi perempuan ;) :

Kadang kadang benda kecik kecik so sweet bagi perempuan.. Yela, kata orang dari yang smaLL matters la akan bring to big matter =) Tapi, simple things ni maybe tak boleh apply untuk orang orang yang girls tu tak minat..


Okey, benda kecik yang sweet bagi aku ye lah [ kalo aku suke orang tu la]


Simple sms such " Good night" **


Cute key chain as a gifts [murah je tapi comel] **


Kopekkan udang time makan sama sama


Tolong cerai ceraikan isi ayam KFC yang panas [ngade gile] **


Sekali sekala bagi coklat or even chupa chup  **
[aku siap tampal tampal pembalut gula2 5sen tu, takpon letak dlm wallet]


Kalo tengok movie sama sama, that guy tibe tibe bagi sweater dia bila nampak aku tergedik gedik sejuk.. 


Naik bas pergi jalan jalan atau balik kampung together (,^^) **


Lepak kat tasik sambil makan aiskrim/ main buaian kat taman permainan


Lepak kat gerai gerai biasa sambil makan cendol 


Sekali sekala bagi kad kecik even just tulis "take care"


Nyanyi lagu sama sama dalam tepon [walau suara macam katak] **


Main conteng conteng tulisan doodle dalam YM **


Kongsi payung dalam hujan [hahaha] **






Naik basikal sama sama


Dan yang paling aku teringin nak buat dengan orang yang aku sayang adalah.....


Belom pernah naik sampan dengan someone =D


P/s : dengan orang yang bermakna, benda benda kecik pun akan jadi kenangan yang sangat berharga...selamat malam =) oh ya, yang bertanda 2 bintang ** tu benda sweet yang orang yang saya suka pernah buatkan =D












5 comments:

  1. betol-betol.. kadang2 owang laki ni memang nampak kita ngade2..tapi sebenarnya perkara tu sume yang wat kita sayang dowang lebih,kan?? hehe

    ReplyDelete
  2. betul!even benda tuh nampak sangat-sangat kecik tp really meaningful kan..;)

    ReplyDelete
  3. haa,,sangat benar....sy pon ngade2 taw=p

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)