Ben Ashaari : Game Antara Blogger Bermula

Oke, hari ini join satu lagi entry....Game Antara Blogger Bermula oleh anjuran blogger terkemuka Ben Ashaari


hasil dari keramahan dan kerjasama di fan page, saya pon masok la group Azfar9897


oKey, ni aHLi group


Ketua : http://azfar9897.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger-bermula.html


Nama grOUp : Lambat Siap


http://kasutkaripap.blogspot.com/


http://mydolceamyra.blogspot.com/


http://rosita-rizal.blogspot.com/


http://ceriteracikfarah.blogspot.com/


http://eerashera.blogspot.com/


http://rosita-rizal.blogspot.com/


http://yien9897.blogspot.com/


http://www.xanahanami.blogspot.com/ [link aku]


http://www.pwencessyuyue.co.cc/


By the way, puan xana hanami ini termasok dua group kerana ke excited tan mengpaste link blog nye tadik, 


so, ni group satu lagik..hehe [ jangan majok]


Ketua : Nasz http://mohdnaser.blogspot.com/
Group: Perfect Stranger [ sebab semua baru kenal]



Even tak kenal each others, but we trying to mix up dlm satu group, Blogging adalah medan utk kita kenal antara satu sama lain, Not just membaca entri, but we keep in touch in write the comment and next ia dapat membantu blogger utk terus maju dgn adenye comment-comment yang membina, strangers is someone that we need to think positive, sometimes it help us :D


kawan kawan baru


http://sueperbs.blogspot.com/

http://hazeleya.blogspot.com/


http://zulfattah.blogspot.com/


http://thecahayabulan.blogspot.com/


http://zonesaye.blogspot.com/


http://annyoo6609.blogspot.com/


http://laman-ayahsu.blogspot.com/


http://norhafeezah.blogspot.com/


http://lieynanilaz@blogspot.com/


www.xanahanami.blogspot.com [ Link saya]






oh, ini untuk kawan kawan baru  comel saya ^^












p/s : selamat berkenalan =)







7 comments:

  1. saya dah letak awak dalam group Perfect Strangers..saya tak tahu awak masuk group lagi..sebab awak ada hantar komen nak masuk group saya..tapi takpelah..huhu..

    jemput join segmen simple terbaru saya..senang je..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU...

    ReplyDelete
  2. sy grup perfect strangers jugak.. oh smpai 2 grup .. camane nih.. btw, follow

    ReplyDelete
  3. salam kenal..hee


    erm nak kasi idea boleh..

    apa kata buat popup window..sori la kasi idea jer...=)

    cara dia tgk link ni

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/cara-buat-pop-up-window.html


    sori ek kalau tak suka..=)

    ReplyDelete
  4. Nasz : ahaha...sori...ingt awk tak masok kan sy....sorry2....takpe2...meriahkan majLis..

    Ujang : sat g sy view...tenkiun=)

    ReplyDelete
  5. X.a.n.a: takpe..tambah kawan..huhu..selamat berkenalan..

    ReplyDelete

Leave Cop Jari (,^^)