: pelik :


Pelik, time kita punya, sebok nak rampas
Time kita senyap, sebok nak nak kacau
Bila kita layan, main batu batu api pula..


Suka agaknya bila kita gadoh gadoh dengan kesayangan nya
main maki maki
ungkit ungkit, semata mata untuk puas kan hati dia
Dia ingat dia boleh sesuka hati jadi biskut,
bila perlu datang
bila bahagia bLah?

Atau dia happy jadi haiwan yang berubah ubah ikut warna daun?

Jadi terima je lah bila kita hantar sms maki kat awak
Tolong faham sikit "do not disturb" me
settle sendiri problem yang sendiri tempah
saya tak pernah suruh, atau sebok sebok carik awak pun

And this is my first entry belong to you
siLa faham saya tak berminat kawan dengan
orang yang pandai mengambiL kesempatan di atas kecelaruan orang lain
saya bukan kanak kanak lagi nak layan game awak

harap sangat faham



2 comments:

Leave Cop Jari (,^^)