: I love you Jaybee but :

I love you jaybee but tak sampai one day lagi, pagi ni on 4am akan berlepas ke Singapore, And take flight to Indonesia.


Sempat call si actor semalam, bz nye die shooting, maaf comel, saya bz juga, tak sempat tengok awak punya drama yang awak suruh tu (,^^)


" awak balik Malaysia nanti kita dating" katanya

"baik=D"

Sebelum balik jaybee, sempat pegi jalan jalan dibelanja oleh orang yang baik hati. Terima kasih lepas ni belanja lah lagi. Lepas KFC, SEcret RecIpe, pastu dapat pulak cheesecake yang satu slice lagi mahal dari Secret Recipe.

With Diana, gadis pantai timur=P


Next, tapau cheecake untuk tambah kegemukan, hayya, takpe tak kesah, memang mahu gemok gemok lagi. Lagi lagi gemok

Cheesecake sedap, thank you encik baik hati=)

Then, Chocolate Banana, gambar Indulgence tak sempat tangkap rakus sangat makan. Aha, ni pon da tinggaL separuh...thank you for your nice treatment =)


My feveret cake after Chocolate Indulgence

Kenyang, hehe..Takkan lupa punya =)


No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)