: kata dia :


kata dia...

" awak sorang je pompuan yang ada wat blog citer sal saya"

" awak dah update blog?" 

[ senyap, tak jwb ape2]

" awak tak update kan, takde update pon tentang orang itu"

kata saya

hahaha, kantoi la kan awak memang stalker blog saya jugak?

dan kata saya lagi, semoga awak membaca ini,

" kalau saya dah selalu and terbiasa dengan seseorang, saya tanak dia jadi macam chipsmore, susah atau senang, just stay here wit me....Coz when u far apart, everything will be more worst"

take care kamoo =)

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)