: bercinta, kena sambil mencarut-carut ke? :

gambar hiasan =D

suatu hari di econsave, sedang aku membelek-belek nescafe kacip fatimah with extra kolagen kegemaranku...

" aku dah cakap kan, aku bawak duit untuk makan je, kao yang beli barang makanan hari ni"

.....sang lelaki hanya diam...

"aku tak tahu, duit aku cukup-cukup je" sambung wanita berambut pendek itu lagi

dari jauh, aku nampak 4 orang budak, salah sorang panggil wanita tu

" mama, mama, nak ni ma" sambil menunjuk ke arah biskut chipmore

" aku da cakap, hari ni kau yang beli barang" - ngomel wanita itu lagi

la, husband and wife anak empat upenye...mata aku tetap membelek nescafe kacip fatimah sambil bawak nak g bayar, yang si wanita tu hanya menjeling-jeling tanda protes kepada sang suami...haish, ye pon nak marah...cover la sikit depan anak remaja yang belum berumah tangga ni..siap kau aku, da macam aku cakap ngan member2=p

" nate ni, meme sokmo pow b_ _ i "

" B, B memang b_ _i"

aiseh, time tu aku baru nak suap roti planta masok mulut..dengar lak ade orang nyumpah-nyumpah..sakit jiwa tol...parah, kalau sayang bukan main lagi puja-puja atas bintang...bila tak puas hati, sumpah seranah semua keluar. okey, okey, tak salah if kita nak lepas marah...tapi apa kata cerita or sumpah kat kawan-kawan terbaik kita je, jangan g maki-maki partner tu, bahaya owh kalau partner simpan dalam hati.,...

" Sundal nye betina, aku sayang kao gile babi shial tapi ni kau reply? "

" hari ini aku bangun, tanpa dia, memulakan hidop baru, ye, tanpa kau B"

"Fine ! Pg r kt betine 2 ! Aku sumpah aku da start fuck si sundal 2 ! Huh !"

ha, ni satu lagik, dah carut bagai, da tukar relation jadik SINGLE esok lusa tiba-tiba

" A is engaged with B"

time ni mula la drama " I will love u forever, by all meant, u r my sun shine" yakz, yg maki maki semalam caner?hik3

helo, Facebook tuh bukan tempat nak marah-marah awek or balak..kawan-kawan siap copy paste semula status maki-maki tuh nak ingatkan semula si partner tadik...aku pon bosan tengok orang gado-gado kat wall bagai, then tibe-tibe baik semula..macam hampeh, dah kalau ko yang pilih orang tu, ko nak kutuk-kutuk orang tu, sama la macam kau kutuk diri kao sendiri yang tak reti pilih partner..macam korang berak pastu telan balik taik tuh....hehehe=p

jadi, apa kata, apa-apa kecintaan, bila gaduh tu solve lelok, tak yah nak bagi satu dunia tahu...kalau time tu ade orang lain usha balak ngan awek korang time2 korang gado, tak ke naya? kalau nak main maki-maki pun, jangan depan orang ramai..kata cinta sejati, so put your love one di 
tempat teratas dalam hati....bukan untuk di maki maki..sekian=)



No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)