: dialog kami :

okey, da lama tidak update blog..
seperti biasa saya akan makan-makan selepas balik part time..untuk pertama kali kawan-kawan tidak join kerana mereka ke pangkor..jadi saya pon pegi makan dengan seorang kawan pendiam yang pernah saya gayut time my birthday...

dia makan roti telur, saya makan nasi lemak...kawan dia makan megi goreng..sedang-sedang makan, saya tertarik untuk melihat wallpaper die...

jadi dengan permission saya pon tengok handphone dia=D

tergataL tangan bukak dialled number, oho dia tak save no saya...mule la nak gedik sentap kan...=p

tibe-tibe esoknye die sms...then I reply...

" okey2, nak tanye sesuatu boleh" - me

" ape dia, tanya lah"

" kenapa tak save my num?" - me

" saya ingat.."

" ingat tuh maksudnye hafaL ke?"- me

" mesty la, kenapa..da makan?"

tibe-tibe saya terasa bunga-bunga riang=D

" takde la pelik gak kan tengok u not save my num" -me

" aha, pasni saya save tapi saya takut kalau saya save nanti saya tak ingat, camane?"

" hahaha, tak payah save..saya nak awk ingt..reason accepted"-me

Kelakar kan...we just friend tapi I dont know kenapa di mata saya die menarik..Jarang kol, jarang sms, jarang bercakap..tapi once we communicated, mesti ada saja yang akan buat saya rasa he differ=)
thank for the moment friend (,^^)

2 comments:

Leave Cop Jari (,^^)