teNtang 5 May

haPPy birThdaY tO u....happy BirthdaY tO u...
HappY BiRThdAy tO Lieza...haPPy birthdaY tO u...=)

soRRy takde kek for this sem...duduK Dalam hutan ni takde kedai kek (,^^)

(kaT atas ni liza) Well, puas hati dapat tabur-tabur bedak kat liza..nak wat macam last year, nasi ayam + budu + tepung, tak sampai hati because on the day after will be our final...anyway, semoga matang eh liza=)

And 5 mAy juga mengingatkan saya kepada kenangan dua tahun lepas...di mana saya membeli hadiah untuk liza..bantal bentuk love bersama seseorang dan 5 may kali ini kelihatan seolah-olah saya tidak dapat membuka mulut untuk mengucapkan sesuatu kepada seseorang itu...

Come on, kali ini saya belajar sesuatu, erti keikhlasan dan redha kepada apa yang tersirat dan tersurat...kerana kadang-kadang, kita harus belajar membahagiakan seseorang walaupun kebahagiaannya adalah dengan ketiadaan diri kita=)
sigh..offline and will be offline until bukak sem...goodnite mozilla.

Xana Hanami~

No comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

Leave Cop Jari (,^^)